QUI SOM

Vols saber quines entitats participen la plataforma?
Fes clic aquí!

Manresa Mobilitza’t amb La Marató és una plataforma associativa que lidera Mútuacat i suma forces, any rere any, per a La Marató de TV3, amb l’objectiu de sensibilitzar, recaptar i conèixer les realitats de les persones que pateixen i treballen per diferents problemes de salut.

logo2015_medium

Càncer, malalties mentals greus, alzheimer, regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits o sida són una mostra de les malalties contra les quals lluita unida la ciutat de Manresa. Cada any, amb l’empenta i el lideratge de Mútuacat, volem incidir directament en la salut i la qualitat de vida de les persones, i contribuir a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

Gràcies a l’esperit solidari de prop de vuitanta mil persones i associacions de la comarca, hem aconseguit reunir gairebé 291.282 euros, que s’han destinat íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3.

D’aquesta manera, Manresa Mobilitza’t amb La Marató de TV3 s’ha convertit en una de les plataformes catalanes que ha contribuït més a aquest projecte de país. Per aquest motiu, us volem donar les gràcies a tots els que, en alguna ocasió, ens heu ajudat a sumar esforços amb el vostre alè i solidaritat!

Una xifra que esperem batre la pròxima edició amb la teva col·laboració!