COL·LABORADORS

Organitzadors, patrocinadors i col·laboradors… Sense vosaltres seria impossible! Gràcies!

Country Bages Club

Country Bages Club

Country Bages Club és una entitat que any rere any participa i col·labora amb la Marató de TV3. Són especialistes en la música i ball line dance i en el country.

Assegurances Pujol

Assegurances Pujol

Empresa fundada l’any 1940 per Francesc Pujol Prat, amb nom propi i que amb el temps va ser coneguda com a ‘Seguros Pujol’. Ofereixen els millors serveis als seus clients.amb independència i professionalitat.

Associació de Familiars de l’Alzheimer

Associació de Familiars de l’Alzheimer

L’Associació de Familiars de l’Alzheimer i altres demències (AFABBS) dedica la seva atenció a les comarques del Bages, Berguedà i Solsonés. Compromesos am les persones.

Pirinaica

Pirinaica

El Club de Futbol Pirnaica és l'equip de futbol del barri Mion-Puigberenguer de la ciutat de Manresa. El camp en el qual juguen, és municipal i es troba a la part més alta del turó de Puigberenguer, al costat del col·legi.

Crossfit Manresa

Crossfit Manresa

Primer Centre Oficial de CrossFit de la Comarca del Bages, també amb les modalitats de Spartants i Antigravity.Ha estat escollit per ser el Box Oficial exclusiu a Espanya de la reconeguda marca internacional PERFOM BETTER EUROPE

Farmàcia Tuneu

La Farmàcia Tuneu és una fàrmacia que ofereix als seus clients una varietat de serveis i productes per a tu i pels teus.

MOMA

MOMA

A MoMa potencien les habilitats comunicatives dels estudiants, deixant enrere antics estereotips sobre la manera d’aprendre una llengua estrangera.

 Fundació de la Federació Catalana de Futbol

Fundació de la Federació Catalana de Futbol

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol treballa per aconseguir que el futbol català es caracteritzi per la igualtat, les oportunitats i la integració, ja sigui a través del futbol o d’altres activitats.

9 jutjat

9 jutjats

Restaurant de Manresa, situat davant dels nous Jutjats, que dóna vida al barri vell. Si busques un restaurant amb una bona relació qualitat-preu i un bon ambient, aquest és el teu!